ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠράξη συναίνεσης ποδοσφαιριστών

Πράξη συναίνεσης ποδοσφαιριστών

Πράξη συναίνεσης ποδοσφαιριστών απαραίτητη για μεταγραφές
  Από την τοπική ένωση ποδοσφαίρου ν. Σερρών ανακοινώθηκε ότι σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 679/2016 πρέπει μαζί την αίτηση μεταβολών, “ελευθέρας”, να κατατίθεται και η πράξη συναίνεσης ποδοσφαιριστού.

Η πράξη αφορά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και θα πρέπει να είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.
Ο Ευρωπαϊκός κανονισμός αφορά την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (GDPR). Ο κανονισμός ψηφίστηκε στις 17 Απριλίου 2016 και άρχισε να εφαρμόζεται από τις 25 Μαΐου 2018 όπως αναφέρεται στο άρθρο 99 του κανονισμού.

Την πράξη συναίνεσης ποδοσφαιριστών θα τη βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Σερρών από όπου μπορείτε και να την κατεβάσετε σαν PDF και κάντε κλικ ΕΔΩ για να την κατεβάσετε σαν Word.

Euro 2024 Πρόγραμμα, αποτελέσματα, βαθμολογίες (Κλικ στη φώτο)
Πλήρης οδηγός

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

UEFA Euro 2024
Αγώνες ημέρας

Φάση ομίλων 1η Αγωνιστική
Δευτέρα 17 Ιουνίου, 2024 16:00
Δευτέρα 17 Ιουνίου, 2024 19:00
Δευτέρα 17 Ιουνίου, 2024 22:00

Βαθμολογίες, όλοι αγώνες.

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα