ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόγνωση καιρού για το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Φεβρουαρίου από την ΕΜΥ

Με σημερινό, Παρασκευή 9-2-2024, δελτίο πρόγνωσης καιρού Ελλάδος η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ενημερώνει για τον καιρό του Σαββατοκύριακου.

Πρόγνωση καιρού για το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα πυκνώσουν και το βράδυ στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Πιθανότητα ασθενών βροχών μέχρι το απόγευμα στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά.

Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και από το απόγευμα στο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο τοπικά έως 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 16 με 18 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 και κατά τόπους τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια με τοπικές βροχές, που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές.

Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, που στα κεντρικά το βράδυ θα ενταθούν.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα πελάγη 8 μποφόρ, που από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα