ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόγραμμα φιλοξενίας στον Δήμο Βισαλτίας

Πρόγραμμα φιλοξενίας στον Δήμο Βισαλτίας

Πρόγραμμα φιλοξενίας στον Δήμο Βισαλτίας

Με δελτίο τύπου, ο τοπικός Δήμος (Βισαλτίας), ενημερώνει ότι μέσα στον Ιούλιο θα “τρέξει” ένα πρόγραμμα φιλοξενίας νέων με τίτλο “Επιστρέφω στις ρίζες μου” και αφορά προπτυχιακούς φοιτητές που έχουν καταγωγή από τα χωριά του Δήμου και σπουδάζουν σε πανεπιστήμιο του εσωτερικού ή του εξωτερικού.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο.

Πρόγραμμα φιλοξενίας νέων στον Δήμο Βισαλτίας: «Επιστρέφω στις ρίζες μου»

Ο Δήμος Βισαλτίας θέλοντας να φέρει κοντά στις ρίζες τους, τους νέους που έλκουν την καταγωγή τους από τα 29 χωριά του Δήμου μας, προτίθεται να φιλοξενήσει, μέσω πιλοτικού προγράμματος, δέκα (10) προπτυχιακούς φοιτητές από όλο τον κόσμο.

Η φιλοξενία έχει προγραμματιστεί για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και συγκεκριμένα 23-30 Ιουλίου 2023.

Βασικές προϋποθέσεις είναι η βεβαίωση φοίτησης σε πανεπιστήμιο εσωτερικού ή εξωτερικού και έγγραφο που αποδεικνύει την καταγωγή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο (+30) 2322353401 και στο e-mail: batsiouev@gmail.com

Πληροφορίες για το Δήμο Βισαλτίας:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Ηρώων 2 – Νιγρίτα
Τ.Κ. 62200
Τηλ. 2322 3 53441
e-mail: visaltiapress@gmail.com

Κλείνει το άρθρο, με την ενημέρωση ότι πολλά και σχετικά άρθρα για τη Βισαλτία θα βρείτε στην κατηγορία “ΒΙΣΑΛΤΙΑ” στο αρχικό μενού και ειδικότερα για την πόλη της Νιγρίτας ΕΔΩ (Ιστορία – Drone).

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα