ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρόσληψη 14 ατόμων στο Δήμο Βισαλτίας

Πρόσληψη 14 ατόμων στο Δήμο Βισαλτίας

Πρόσληψη 14 ατόμων στο Δήμο Βισαλτίας

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, άμεσα ο δήμος Βισαλτίας σύμφωνα με ειλημμένη απόφαση της οικονομικής επιτροπής, πρόκειται να ανακοινώσει την πρόσληψη συνολικά 14 ατόμων για την καθαριότητα των σχολικών μονάδων του δήμου μας με διάρκεια σύμβασης ίση με το σχολικό-διδακτικό έτος 2022 – 2023.

Η πηγή μας είναι έγκυρη, το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση εκ μέρους του δήμου της έναρξης των αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους.

H Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βισαλτίας συνήλθε την 20η Ιουλίου με θέμα την πρόσληψη 8 ατόμων πλήρους Απασχόλησης ( Π.Α. 6,5 ώρες ) και 6 ατόμων Μερικής Απασχόλησης (Μ.Α 3 ώρες.) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των σχολικών μονάδων του Δήμου Βισαλτίας, σύμφωνα με τον αριθ. πρωτ. 45941/11-7-2022 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών

Από τα 8 άτομα πλήρους απασχόλησης (Π.Α.6,5 ώρες) τα 6 άτομα (Π.Α. 6,5 ώρες) θα προσληφθούν με οικονομική κάλυψη από το Υπουργείο Εσωτερικών καθώς και τα 2 άτομα Μερικής Απασχόλησης (Μ.Α 3 ώρες) ενώ τα 2 άτομα πλήρους απασχόλησης (Π.Α. 6,5 ώρες) καθώς και τα 4 άτομα Μερικής Απασχόλησης (Μ.Α. 3 ώρες) με οικονομική κάλυψη ιδίων πόρων του Δήμου Βισαλτίας με την ειδικότητα ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΣΤΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ .

Το ανωτέρω προσωπικό με την ειδικότητα ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΣΤΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, θα μπορεί να μετακινηθεί σε οποιαδήποτε σχολική μονάδα Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βισαλτίας , σύμφωνα με τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν κατά το σχολικό έτος 2022-2023.

Ο Δήμος καθορίζει ελεύθερα τις ώρες ημερήσιας απασχόλησης των ατόμων που προσλαμβάνει, υπό την προϋπόθεση τήρησης των μέγιστων ανωτέρω ωρών ημερήσιας απασχόλησης και προσλαμβανόμενων ατόμων.

Η πρόσληψη θα γίνει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης διάρκειας 6,5 ωρών ημερησίως ή μερικής απασχόληση διάρκειας τριών ωρών ημερησίως, ύστερα από απόφαση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου και η τοποθέτησή τους στα σχολεία θα γίνει ανάλογα με τις ανάγκες και τον αριθμό των σχολικών αιθουσών του Δήμου Βισαλτίας μετά την έκδοση των τελικών πινάκων.

Κλείνοντας το άρθρο “Πρόσληψη 14 ατόμων στο Δήμο Βισαλτίας”, να επισημάνουμε ότι η απόφαση της Ο. Ε για την πρόσληψη προσωπικού ήταν ομόφωνη.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα