ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠόσο κοστίζει το εισιτήριο για να δεις τον Μέσι σε αγώνα στο...

Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για να δεις τον Μέσι σε αγώνα στο MLS

Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για να δεις τον Μέσι σε αγώνα στο MLS

Major League Soccer – Μέιτζορ Λιγκ Σόκερ – Επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου σε ΗΠΑ και Καναδά. Αποτελείται από 20 ομάδες (δέκα επτά ομάδες από τις ΗΠΑ και τρεις από τον Καναδά).

Το κόστος του εισιτηρίου για να δουν τον Μέσι το 2024

H Μέσι-μανία καλά κρατεί στο MLS. Όλα τα εισιτήρια διαρκείας της Ίντερ Μαϊάμι για τη σεζόν 2024 MLS έχουν εξαντληθεί και οι τιμές των εκτός έδρας εισιτηρίων για να δει κάποιος τον Λιονέλ Μέσι έχου εκτοξευτεί, αυξάνοντας κατά πολύ την αξία τους, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca».

Κατά μέσο όρο, τα εισιτήρια για έναν αγώνα Ίντερ Μαϊάμι στο «DRV PNK Stadium» κοστίζουν 280 δολάρια κατά μέσο όρο, ενώ ξεκινάνε από 90 δολάρια.
Τα εισιτήρια διαρκείας να φτάνουν τα 7.650 δολάρια ανά σεζόν με την άφιξη του Μέσι.

Όσο για τις ομάδες που επισκέπτεται ο Μέσι και η Ίντερ, τα εισιτήρια είναι ιδιαίτερα ακριβά, για όποιον θέλει να παρακολουθήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Μεταξύ των πιο ακριβών είναι ο αγώνας με τη Νέα Υόρκη στο «Yankee Stadium» στις 21 Σεπτεμβρίου, με τιμές που ξεκινούν από 419 δολάρια, ή το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ KC στο «Children’s Mercy Park» στις 13 Απριλίου, με την ίδια τιμή.

Ένα άλλο «ακριβό γήπεδο» είναι το «BMO Field» της Τορόντο FC, όπου ο Μέσι και η Ίντερ Μαϊάμι θα παίξουν στις 5 Οκτωβρίου, με τιμές που ξεκινούν από 374 δολάρια.

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι στις 15 Ιουλίου με συμβόλαιο για δυόμιση σεζόν στο MLS.
Ωστόσο, λόγω της άφιξής του στα μέσα της σεζόν και των τραυματισμών, ο Αργεντινός περιορίστηκε μόνο σε 6 επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας ένα γκολ.

Συνολικά με την Ίντερ Μαϊάμι, ο Μέσι έχει παίξει συνολικά 14 παιχνίδια και έχει σημειώσει 11 γκολ.

Πηγή του άρθρου “Πόσο κοστίζει το εισιτήριο για να δεις τον Μέσι” η ιστοσελίδα capitanο.gr.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα