ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΡεπορταζ και φωτορεπορτάζ πρώτης ημέρας Γερακινείων 2023

Ρεπορταζ και φωτορεπορτάζ πρώτης ημέρας Γερακινείων 2023

Ρεπορταζ και φωτορεπορτάζ πρώτης ημέρας Γερακινείων 2023

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΑΚΙΝΑΣ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ *

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Βισαλτίας, με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου «Street Football 5×5» παρουσία του Βασίλη Χατζηπαναγή.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου «Street Football 5×5», το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πολιτισμού & Παράδοσης «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023».

Το κέντρο της Νιγρίτας «πλημμύρισε» από τις παιδικές φωνές των 120 και πλέον μικρών ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο μεγάλος «θρύλος» του ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλης Χατζηπαναγής, με τον οποίο συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μικροί και μεγάλοι.
Την εκδήλωση τίμησαν και οι παλιοί συμπαίκτες του Βάσια στον Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης και Σάββας Κωφίδης, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας και Νιγριτινός στην καταγωγή, Γιώργος Τσιφούτης.

Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, των γονέων και των θεατών μετέτρεψαν την χθεσινή βραδιά σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Κατά την διάρκεια του τουρνουά ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός και ο πρόεδρος της «ΝΙΓΡΙΤΑ 2008», Γιώργος Τέζας, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Βασίλη Χατζηπαναγή για την μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

*αναβάλλεται η σημερινή ημέρα (Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023) του Φεστιβάλ Πολιτισμού και Παράδοσης “ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023” με την αναπαράσταση της πτώσης της Γερακίνας στο πηγάδι, για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023. Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για την ακριβή ώρα.

Την διοργάνωση είχαν ο Δήμος Βισαλτίας και το ΔΗΚΚΠΠΠΑ με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, σε συνεργασία με την ομάδα ποδοσφαίρου «ΝΙΓΡΙΤΑ 2008».

Πρόγραμμα Γερακινείων 2023.

Κλείνει το άρθρο “Ρεπορταζ και φωτορεπορτάζ πρώτης ημέρας Γερακινείων” με τις φωτογραφίες της εκδήλωσης που έστειλε ο Δήμος.

Όταν κατέβουν οι φωτογραφίες θα μπορείτε νε της δείτε ΕΔΩ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα