ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣτις φυλακές Νιγρίτας για 40 ημέρες αρνητής μάσκας

Στις φυλακές Νιγρίτας για 40 ημέρες αρνητής μάσκας

Στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών για 40 ημέρες αρνητής μάσκας

Με ανάρτησή του σε κοινωνικό δίκτυο ο Παναγιώτης Καρίπογλου, πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, ενημερώνει για την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, που καταδικάζει σε φυλάκιση 40 ημερών οδηγό νταλίκας για άρνηση χρήσης μάσκας.
Το περιστατικό έγινε πριν από λίγες ημέρες, 27 Απριλίου 2021, με τον παραπάνω οδηγό να έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές για μη χρήση μάσκας.

Περισσότερα στο άρθρο του protothema,gr που αναφέρει σχετικά με τον εγκλεισμό του 35χρονου στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών.

Το τρις εξαμαρτείν για 35χρονο οδηγό νταλίκας – Τι λέει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

Στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών οδηγήθηκε ένας 35χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr εργάζεται ως οδηγός φορτηγού- νταλίκας, επειδή αρνούνταν να φορέσει μάσκα, έχοντας υποπέσει στο ίδιο παράπτωμα δυο ακόμη φορές.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών κατά την αυτόφωρη διαδικασία τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 60 ημερών για τις οποίες διέταξε με ειδική αιτιολογία να εκτίσει τις 40 ημέρες στις φυλακές Νιγρίτας.

Νομικοί παράγοντες από την πόλη των Σερρών σχολιάζοντας στο protothema.gr την πρωτοφανή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου, ανέφεραν ότι σε ανάλογες ποινές συνήθως χορηγείται αναστολή.
Ωστόσο, στη προκειμένη περίπτωση το δικαστήριο με ειδική αιτιολογία έκρινε ότι δεν πρέπει να του χορηγηθεί αναστολή, καθώς υπήρχε κίνδυνος τέλεσης νέων αδικημάτων.

Ο οδηγός επικαλέστηκε προβλήματα υγείας όμως δεν μπόρεσε να το αποδείξει ενώ στο δικαστήριο εμφανίστηκε χωρίς την παρουσία δικηγόρου.
Μάλιστα δεν απάντησε ούτε στην ερώτηση, ποιος είναι ο μόνιμος τόπος κατοικίας του.

Την υπόθεση ανέδειξε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου. Τη σχετική ανάρτηση του προέδρου θα τη βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα