ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΤέσσερις ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού κλήθηκαν σε Εθνικές ομάδες

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού κλήθηκαν σε Εθνικές ομάδες

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού κλήθηκαν σε Εθνικές ομάδες

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές της κλήθηκαν από τη χώρα τους για να συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων τους.

Περισσότερα από τη σχετική ανάρτηση που αναφέρει:

Με τέσσερις κλήσεις προς ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού συνοδεύεται η νέα διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα κλήθηκαν οι Ισμαΐλα Ουεντραόγκο, Κώστας Πηλέας, Μάριος Σοφιανός και Νταμιλ Ντανκερλουι, οι οποίοι έχουν ήδη ενσωματωθεί στις αποστολές των ομάδων τους και θα επιστρέψουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων τους.

Πρόγραμμα Πανσερραϊκού για τα Play Out.

Ισμαΐλα ΟυεντραόγκοΣυγκεκριμένα ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο είναι στις κλήσεις της Μπουρκίνα Φάσο και θα ταξιδέψει στην Αφρική για να ενισχύσει την ομάδα του στους φιλικούς αγώνες με την Λιβύη (22/03) και τον Νίγηρα (26/03).

ΓούλεριΟ Κώστα Πηλέας κλήθηκε στην Εθνική Κύπρου για τους φιλικούς αγώνες με την Λετονία (21/3) και την Σερβία (25/3), ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις και θα εξεταστεί και από το επιτελείο της ομάδας του.

Νέα μετεγγραφήΟ Νταμιλ Ντανκερλουι κλήθηκε στην Εθνική Σουρινάμ για τον φιλικό αγώνα με την Μαρτινίκα(24/03),που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία.

Σοφιανός ΜάριοςΤέλος, ο Μάριος Σοφιανός κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τους αγώνες των προκριματικών του Euro U21 κόντρα στην Λευκορωσία(22/3) και την Ανδόρα (26/3).

Πρόγραμμα Play Out Super League 1.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα