ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΌλα θα ανοίξουν σταδιακά δήλωσε ο Αυγενάκης

Όλα θα ανοίξουν σταδιακά δήλωσε ο Αυγενάκης

Όλα θα ανοίξουν σταδιακά δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης

 Σε τηλεοπτική συνέντευξη στο MEGA, στην εκπομπή «MEGA Mag» ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε σχέση με το μέλλον των πρωταθλημάτων δήλωσε τα παρακάτω.

«Καταρχήν θα περιμένουμε τις συμβουλές των ειδικών και με βάση τις οδηγίες τους θα ξεκινήσουμε σταδιακά όπως θα γίνει και με όλη την κοινωνία και την αγορά, το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων έτσι ώστε να μπορέσουν αρχικά οι κορυφαίοι αθλητές μας που έχουν διακριθεί ή περιμένουν να διακριθούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μπουν σιγά σιγά στους χώρους προπόνησης».

Για το σκοπό αυτό την Πέμπτη θα γίνει τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των αθλητικών ομοσπονδιών που είναι μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε συνεργασία με τον κ. Καπράλο.

«Η μετάβαση πρέπει να είναι πολύ προσεκτική τόσο για τους επαγγελματίες όσο και τους ερασιτέχνες αθλητές».
Ειδικά για τους πολίτες και τους χώρους άθλησης-γυμναστήρια, ανέφερε πως δεν μπορεί να ορίσει ημερομηνία, όλα θα ανοίξουν σταδιακά.

Ως προς τις επίσημες διοργανώσεις, ο κ. Αυγενάκης ρωτήθηκε για τη γραμμή που έχουν δώσει FIFA και UEFA σχετικά με τις ημερομηνίες επανέναρξης των πρωταθλημάτων.
Όπως τόνισε, όντως η γραμμή είναι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Στην ίδια τάση φαίνεται ότι κινείται και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η αντίστοιχη Λίγκα του ποδοσφαίρου.
capitano_panseraikos«Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να αρνηθούμε, άλλωστε θα περάσουμε και μια διάταξη τις επόμενες ημέρες με την οποία θα μπορεί καθαρά και νόμιμα, να αποφασίσει κάθε ομοσπονδία σε συνεργασία με τη Λίγκα και με το σύνδεσμο επαγγελματιών παικτών της αν θα συνεχίσουν ή θα σταματήσουν το πρωτάθλημα τους.

Ειδικά για τις ομάδες ποδοσφαίρου οι αθλητές θα χρειαστούν δύο με τρεις εβδομάδες προετοιμασίας πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, ανέφερε.
Για να συμπληρώσει πως «οι προπονήσεις ποδοσφαίρου εκτιμούμε ότι θα αρχίσουν εντός του Μαΐου». Το σίγουρο είναι ότι διοργανώσεις με φιλάθλους θα αργήσουμε να δούμε, συμπλήρωσε ο κ. Αυγενάκης.

  Πηγή για το άρθρο “Όλα θα ανοίξουν σταδιακά” η ιστοσελίδα capitano.gr.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα