ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΓιώργος Χατζηθεοφάνους υποστράτηγος ε.α. οικονομολόγος

Γιώργος Χατζηθεοφάνους υποστράτηγος ε.α. οικονομολόγος

Γιώργος Χατζηθεοφάνους υποστράτηγος ε.α. οικονομολόγος

Στην κεντρική εκδήλωση του Δήμου Βισαλτίας, για το ολοκαύτωμα της Νιγρίτας και της ευρύτερης περιοχής της Βισαλτίας, που θα γίνει το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00 στη πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο στη Νιγρίτα ένας από τους ομιλητές θα είναι και ο Γιώργος Χατζηθεοφάνους.

Δεύτερος ομιλητής στην εκδήλωση ο Λάζαρος Καμπουρίδης Αντιστράτηγος εν αποστρατεία από τη Βέργη Σερρών το 1967.

Συντονιστής στην εκδήλωση ο Σάββας Καλεντερίδης – Συγγραφέας / Γεωστρατηγικός αναλυτής και αυτός από τη Βέργη.

Αυτοβιογραφικό σημείωμα (Γιώργος Χατζηθεοφάνους), όπως το ανακοίνωσε ο Δήμος Βισαλτίας.

Απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ 1984), της Σχολής Πολέμου, της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ), του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του ΑΠΘ, κάτοχος της πιστοποίησης Project Management Professional του Project Management Institute των ΗΠΑ (PMP/PMI), Οργάνωσης-Διοίκησης Μονάδων Υγείας του ΕΚΠΑ και εκπαιδευτή ενηλίκων δια ζώσης και εξ αποστάσεως του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) όπου από το 2014 διδάσκω Διαχείριση Έργου (Project Management), Στρατηγικό & Επιχειρησιακό Σχεδιασμό, Διοίκηση μέσω Στόχων, Διαχείριση Προσωπικού (HR) και Διαφάνεια και Λογοδοσία στη Δημόσια Διοίκηση, δια ζώσης και εξ αποστάσεως, σε προϊσταμένους τμημάτων και διευθύνσεων του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου καριέρας υπηρέτησα πολλά χρόνια σε μονάδες και επιτελεία στη μεθόριο, στο Νατοϊκό Στρατηγείο στη Θεσσαλονίκη, Διοικητής της Ελληνικής Δύναμης στο Κόσοβο και Διευθυντής Έδρας στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου.

Εχω διδάξει σε μεταπτυχιακό του ΑΠΘ, στη Σχολή Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορία και είμαι εξωτερικός διαλέκτης στη Σχολή Πολέμου του Στρατού Ξηράς.
Αρθρογράφος σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Κυριακής, Foreign Affairs, Hellas Journal, Liberal κ.α.) και ομιλητής σε διάφορα σεμινάρια-ημερίδες μεταξύ των οποίων στο Forum των Δελφών και στο ΥΠΕΘΑ.

Συγγραφέας του βιβλίου «Εθνική Στρατηγική-Πρόταση για ένα νέο Θεσμικό Πλαίσιο» η Β’ έκδοση του οποίου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Ι.ΣΙΔΕΡΗ».
Μια δεύτερη συγγραφική μου δουλειά αφορά στη συμμετοχή μου στο Συλλογικό Τόμο με τίτλο «Ελλάδα και Αλβανία-Φυγή στο Μέλλον ή Επιστροφή στο Παρελθόν» που εκδόθηκε τον Νοέμβριο 2017 από τις Εκδόσεις «Ι.ΣΙΔΕΡΗ» με συγγραφείς: Μαριέττα Γιαννάκου, Σταύρο Λυγερό, Ελευθέριο Οικονόμου, Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Άγγελο Συρίγο, Γιώργο Χατζηθεοφάνους και Αλέξανδρο Μαλλιά.

Είμαι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΣΑΠΘ).
Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά. Μια κόρη οδοντίατρο κι ένα γιο Στρατιωτικό γιατρό.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα