ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΛάζαρος Καμπουρίδης Αντιστράτηγος εν αποστρατεία

Λάζαρος Καμπουρίδης Αντιστράτηγος εν αποστρατεία

Λάζαρος Καμπουρίδης Αντιστράτηγος εν αποστρατεία

Ο Λάζαρος Καμπουρίδης γεννήθηκε στη Βέργη Σερρών το 1967 και θα είναι ένας από τους ομιλητές στην κεντρική εκδήλωση του Δήμου Βισαλτίας για το ολοκαύτωμα της Νιγρίτας και της ευρύτερης περιοχής της Βισαλτίας 17–20 Ιουνίου 1913 που θα γίνει στις 17 Ιουνίου 2023 στη Νιγρίτα, μπροστά από το δημαρχείο.

Συντονιστής στην εκδήλωση ο Σάββας Καλεντερίδης – Συγγραφέας / Γεωστρατηγικός αναλυτής.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Λάζαρος Καμπουρίδης αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Νιγρίτας το 1984 όπου και εισήλθε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός Τεθωρακισμένων το 1988.

Υπηρέτησε σε διάφορες Μονάδες του Όπλου των Τεθωρακισμένων και διετέλεσε Διοικητής όλων των κλιμακίων μέχρι και Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας.

Για το έργο του στα θέματα πληροφοριών για την Τουρκία, του απονεμήθηκε 3 φορές Εύφημος Μνεία από 2 Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Άμυνας, κάτοχος MBA από το Nottinngham Trend University, Πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας & Εθνολογίας του ΔΠΘ, και υποψήφιος Διδάκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Διετέλεσε Διευθυντής Γραφείου Πολιτικοστρατιωτικής Συνεργασίας στη Διοίκηση CIMIC GROUP SOUTH στην Ιταλία, μέλος της Ελληνικής Διπλωματικής Αντιπροσωπείας στην Κωνσταντινούπολη την περίοδο 1995-1999, και Ακόλουθος Άμυνας στην Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα και στο Μπακού ως παράλληλη διαπίστευση την περίοδο 2013-2017. Αποστρατεύθηκε τον Μάρτιο / 2022.

Είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και τουρκικά.

Πηγή: Δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα