ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΕπιστροφή στις προπονήσεις ερασιτεχνικά & Football League

Επιστροφή στις προπονήσεις ερασιτεχνικά & Football League

Επιστροφή στις προπονήσεις για ερασιτεχνικά σωματεία & Football League

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε προ ολίγου από τη Γ.Γ.Α (ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) από σήμερα Σάββατο 6 Μαρτίου 2021 επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ανδρικές και γυναικείες ομάδες των πρώτων κατηγοριών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, επανεκκινούν οι προπονήσεις και για τις ομάδες της Football League και ότι η εφαρμογή των μέτρων για τον αθλητισμό σε όλη τη χώρα θα είναι οριζόντια.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου με ημερομηνία 6 Μαρτίου 2021 αναφέρει:

Άμεση επιστροφή στις προπονήσεις για τις πρώτες κατηγορίες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και για τη Football League – Οριζόντια εφαρμογή των μέτρων για τον αθλητισμό σε όλη τη χώρα.

Επιστρέφουν άμεσα, από σήμερα Σάββατο 6 Μαρτίου, στις προπονήσεις οι ανδρικές και γυναικείες ομάδες των πρώτων κατηγοριών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Προπονήσεις οι οποίες είχαν ανασταλεί από προχτές Πέμπτη, για όσες ομάδες εδρεύουν στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου ανά την επικράτεια. Ομοίως επανεκκινούν οι προπονήσεις και για τις ομάδες της Football League.

Παράλληλα, υπάρχει πλέον οριζόντια εφαρμογή των μέτρων για τον αθλητισμό σε όλη τη χώρα. Παύουν να ισχύουν διαφορετικές προϋποθέσεις, αναλόγως την περιοχή και την επιδημιολογική της κατάσταση, για λόγους ίσης μεταχείρισης. Συνέχεια στη 2η σελίδα.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα