ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΘα μας λείψει η καλοσύνη σου, το γελαστό πρόσωπό σου...

Θα μας λείψει η καλοσύνη σου, το γελαστό πρόσωπό σου…

Θα μας λείψει η καλοσύνη σου, το γελαστό πρόσωπό σου αξέχαστε Νικόλα

Το κύριο χαρακτηριστικό του μακαριστού Νίκου ξέρετε ποιο είναι ρώτησε τον κόσμο ο ιεροκήρυκας στον λόγο του σήμερα στην εκκλησία; Ξέρω ψιθύρισα αντανακλαστικά. Η πραότητα. Και όντως με αυτό το προτέρημα του αγαπημένου μας φίλου Νίκου συνέχισε το λόγο του ο ιεροκήρυκας.

Σήμερα λοιπόν, 19 Δεκεμβρίου 2021, μετά τη θεία λειτουργία στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Τερπνής, μία μόλις βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, τελέστηκε το 40 ήμερο μνημόσυνο του αξέχαστου, αγαπημένου φόλου Νίκου Τζιάνη. Μεγάλη θλίψη είχε και η σημερινή ημέρα. Και ξέρετε γιατί; Γιατί με αυτό τον νέο άνθρωπο μας σύνδεσαν μέσω του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, για αρκετά χρόνια. Έγινε μέλος της καρδιάς μας και παντοτινός φίλος, αυτός και η σύζυγός του Μαρία Ιωαννίδου. Ήταν για χρόνια άρρηκτο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μας σύνδεσαν οι χαρές της ζωής μας όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και οι λύπες. Δεν ξεχνούσε ποτέ ότι την ημέρα της γιορτής του, έχω τα γενέθλιά μου. Πάντα έπαιρνα ευχές, όπως και ανταπέδιδα.

Ένας γλυκύτατος νέος που όλα τα έλυνε με συζήτηση, με διάλογο. Την άποψή του την έλεγε πάντα με αυτή την πραότητα που τον διέκρινε. Ήταν παρών σε όποια εκδήλωση αποφασίζαμε να διοργανώσουμε, ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο. Γλυκύτατος άνθρωπος, από αυτούς που θέλεις να έχεις δίπλα σου, να είναι φίλοι σου και συνεργάτες.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σίγουρα δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ.

Νίκο!!
Θα μας λείψει η καλοσύνη σου, το γελαστό πρόσωπό σου…
Θα σε θυμόμαστε για πάντα με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση.
Θα σε θυμόμαστε πάντα για την καλοσύνη και προσφορά σου δίπλα μας.
Έφυγες κι άφησες πίσω σου μόνο αγάπη και τη θύμησή σου παντοτινά σε όλους μας!!

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα