ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΚεκλεισμένων θυρών το Δ.Σ στο Δήμο Βισαλτίας

Κεκλεισμένων θυρών το Δ.Σ στο Δήμο Βισαλτίας

Κεκλεισμένων θυρών το Δ.Σ του Δήμου Βισαλτίας

Με δελτίο τύπου ο Δήμος Βισαλτίας ενημερώνει ότι η 22η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου «Αθανάσιος Κασιακόγιας», στην πόλη της Νιγρίτας.

Η συνεδρίαση θα γίνει κεκλεισμένων θυρών με τα παρακάτω 17 θέματα:

Θέμα 1ο: Έγκριση 25ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.
2ο: Έγκριση 26ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.
3ο: Έγκριση 27ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.
4ο: Έγκριση 28ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων Δήμου Βισαλτίας έτους 2020.

5ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Κέντρου Πολιτισμού και Νεολαίας Νιγρίτας για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
Γνωρίστε την Τερπνή6ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Γυμνασίου Τερπνής για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
7ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Δημοτικού Σχολείου Φλαμπούρου για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
8ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Γυμνασίου Σιτοχωρίου για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
9ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ τριών (3) αιθουσών του Δημοτικού Σχολείου Ιβήρων για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
10ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Δημοτικού Σχολείου Ανθής για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ.
11ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ του Δημοτικού Σχολείου Βέργης για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .
12ο: Έγκριση παράτασης της δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ τμήματος του Παιδικού Σταθμού Δημητριτσίου για τη συνέχιση Λειτουργίας του ΚΔΑΠ .

Κλείνει το άρθρο “Κεκλεισμένων θυρών το Δ.Σ του Δήμου Βισαλτίας” με τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

13ο: Εξέταση αιτήματος του Συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος Γυναικών Δάφνης Π.Ε.Σερρών» για παραχώρηση της χρήσης του ισογείου του Κοινοτικού Καταστήματος Δάφνης .
14ο: Έγκριση απόδοσης ποσού στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βισαλτίας.
15ο: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βισαλτίας για το Ναγκόρνο Καραμπάχ.
16ο: Γνωμοδότηση για την υποβολή προτάσεων στην Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών για ίδρυση, προαγωγή, υποβιβασμό ,συγχώνευση, κατάργηση ή μετατροπή σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν στο Δήμο Βισαλτίας για το σχολικό έτος 2021-2022.
17ο: Γνωμοδότηση για την υποβολή προτάσεων στην Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών για ίδρυση, προαγωγή, υποβιβασμό ,συγχώνευση, κατάργηση ή μετατροπή σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν στο Δήμο Βισαλτίας για το σχολικό έτος 2021-2022.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα