ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΜετακινήσεις των πολιτών μετά τις 12 τα μεσάνυχτα

Μετακινήσεις των πολιτών μετά τις 12 τα μεσάνυχτα

Μετακινήσεις των πολιτών μετά τις 12 τα μεσάνυχτα

Από την 04/05/2020 και ώρα 6:00 πμ έχουν παύσει οι βεβαιώσεις εργαζομένων, τα έντυπα μετακίνησης, και η αποστολή SMS για τη μετακίνηση των πολιτών.

Ο Στέλιος Πέτσας απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών τόνισε ότι η κυβέρνηση προχωρά στο σχέδιό της με προσεκτικά βήματα και κάνοντας αξιολόγηση καθημερινά σύμφωνα με τις εισηγήσεις των ειδικών.

«Όπου χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, θα το κάνουμε. Όπου βλέπουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα στο σχέδιό μας, θα το κάνουμε», ανέφερε ο κ. Πέτσας, εξηγώντας ότι δεν λαμβάνεται υπόψη μόνο ο δείκτης των κρουσμάτων αλλά και άλλοι δείκτες που έχουν να κάνουν με την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας, τον αριθμό των εισαγωγών στα νοσοκομεία και τον αριθμό των διασωληνωμένων.

«Όλα γίνονται προσεκτικά. Οι ειδικοί εισηγούνται και ο πρωθυπουργός αποφασίζει», υπογράμμισε ενώ μετά από σχετική ερώτηση είπε ότι η αξιολόγηση των μελών του υπουργικού συμβουλίου δεν έχει σταματήσει ούτε μέρα.

Σε ό,τι αφορά τη σύσταση για αποφυγή της κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες ο κ. Πέτσας είπε πως δεν υπάρχει καμία απαγόρευση και πως η σύσταση που υπάρχει είναι να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις.

Ο τιμοκατάλογος της επόμενης μέρας είναι τσουχτερός και οι παραβάτες θα κληθούν, από την ερχόμενη Δευτέρα, να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Με πρόστιμα – σε ορισμένες περιπτώσεις εξαιρετικά υψηλά – απειλούνται οι πολίτες και οι επιχειρήσεις που θα παραβιάσουν τους νέους κανόνες και τα μέτρα προστασίας. 

Μπορεί τα μέτρα να χαλαρώσουν σταδιακά ωστόσο δεν θα ισχύσει το ίδιο και με τα πρόστιμα που θα παραμείνουν τσουχτερά.

  Πηγή για το άρθρο “Μετακινήσεις των πολιτών μετά τις 12 τα μεσάνυχτα” η ιστοσελίδα dikaiologitika.gr και να σας επισημάνουμε πως σκοπός όπως λένε τα στελέχη της κυβέρνησης δεν είναι η επιβολή προστίμων, αλλά η συμμόρφωση των πολιτών με το νέο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία όλων μας . 

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα