ΑρχικήΑΘΛΗΜΑΤΑΟλοκληρώθηκε ο 2ος ποδηλατικός γύρος Βισαλτίας Σερρών

Ολοκληρώθηκε ο 2ος ποδηλατικός γύρος Βισαλτίας Σερρών

Ολοκληρώθηκε ο 2ος ποδηλατικός γύρος Βισαλτίας Σερρών

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας ολοκληρώθηκε ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Βισαλτίας & η λαϊκή ποδηλατοδρομία «Let’s RIDE» με απόλυτη επιτυχία.

Ο 2ος ποδηλατικός γύρος έγινε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.

Περισσότερα στο δελτίο του Δήμου που αναφέρει:

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας, ο «2ος Ποδηλατικός Γύρος Βισαλτίας» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Βισαλτίας και το ΔΗΚΚΠΠΠΑ , η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης, και ο Α.Π.Σ. ΜΑΧΗΤΗΣ Σερρών.

Οι ποδηλάτες που συμμετείχαν από την Βόρεια Ελλάδα και την Ρουμανία διέσχισαν μια απόσταση 100 χλμ και πέρασαν σχεδόν από όλα τα χωριά του Δήμου Βισαλτίας, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ποδηλασία είναι αθλητισμός, ψυχαγωγία και τρόπος ζωής.

Ο συγκεκριμένος ποδηλατικός αγώνας ανήκει στην κατηγορία αγώνων «Ποδηλασία για όλους», συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός έγιναν στο κέντρο της Νιγρίτας.

Οι αθλητές που συμμετείχαν εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το καθαρά αγωνιστικό και απαιτητικό κομμάτι του αγώνα καθώς και για την εξαιρετική διοργάνωση της όλης αθλητικής εκδήλωσης. Ευχαρίστησαν τους κατοίκους των περιοχών, από όπου πέρασαν, για την υποστήριξη και το χειροκρότημά τους.

Στους διακριθέντες απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής και στους έξι πρώτους της γενικής κατάταξης χρηματικά έπαθλα. Από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης δόθηκε από μία τιμητική πλακέτα, εκφράζοντας την ικανοποίηση για την άψογη συνεργασία όλων των φορέων, στον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, στον Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Αθανάσιο Μασλαρινό και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρο Βαδικόλια.

Φέτος για πρώτη φορά στο πλαίσιο του 2ου Ποδηλατικού Γύρου Βισαλτίας εντάχθηκε και Λαϊκή Ποδηλατοδρομία «Let’s RIDE» ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για τα παιδιά και τους γονείς τους. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν μετάλλιο και μετά από κλήρωση μια τυχερή κέρδισε ένα ποδήλατο.

Η Δημοτική Αρχή συγχαίρει τις νικήτριες και τους νικητές και ευχαριστεί όλες τις αθλήτριες και αθλητές για τη συμμετοχή τους, καθώς επίσης για το κουράγιο, την επιμονή και τη θέρμη που επέδειξαν να αγωνιστούν. Επιπρόσθετα, ευχαριστεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας, το ΕΚΑΒ, τα μέλη του Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Βισαλτίας, τους προέδρους των κοινοτήτων που συμμετείχαν και όλους τους εθελοντές για την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα των αθλητριών και αθλητών σε όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού αγώνα που συνέβαλλε ενεργά για την ομαλή διεξαγωγή του. Θερμά συγχαρητήρια στους συνδημότες μας που εμψύχωσαν τους ποδηλάτες με τον έντονο παλμό τους και τη συμπαράστασή τους κατά την διάρκεια της διαδρομής.

Τέλος η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία την Περιφερειακή ενότητα Σερρών και τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο, την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης και τον Αθλητικό Ποδηλατικό Σύλλογο «ΜΑΧΗΤΗΣ» Σερρών. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το infonews24.gr.

Για τον «2ο Ποδηλατικό Γύρο Βισαλτίας» έκαναν δηλώσεις ο Αθανάσιος Μασλαρινός – Δήμαρχος Βισαλτίας, ο Κωνσταντίνος Τσορτουκτσίδης – Γενικός Γραμματέας Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας –Θράκης, ο Θοδωρής Βαδικόλιας – Αντιδήμαρχος Έργων και Πολιτικής Προστασίας και τις οποίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα