ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου στη Νιγρίτα

Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου στη Νιγρίτα

Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου με την κατηγορία ότι εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών.

Στη σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και δωροληψία υπαλλήλου προχώρησαν άνδρες της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος κατηγορείται ότι εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες εντός του καταστήματος κράτησης.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε σχετική καταγγελία, το περιεχόμενο της οποίας πιστοποιήθηκε μετά από εξειδικευμένη έρευνα, με τη χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο σωφρονιστικός υπάλληλος εκμεταλλευόμενος την υπηρεσιακή του ιδιότητα και θέση, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του έτους 2023, εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες εντός του Καταστήματος Κράτησης (Νιγρίτας) με σκοπό να τις προμηθεύσει σε έγκλειστους κρατούμενους, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Νιγρίτα Βισαλτίας από ψηλά, λήψη με Drone από τους συνεργάτες της ιστοσελίδας μας Ser _ Osfp kai Ser _ Geor

Στο πλαίσιο της έρευνας πιστοποιήθηκε η δράση του ανωτέρω υπαλλήλου όταν εισήγαγε στο Κατάστημα Κράτησης 10,82 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 4,9 γραμμάρια κατεργασμένη (σοκολάτα), ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2023, μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Βασική πηγή για το άρθρο “Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου” η ιστοσελίδα ertnews.gr.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα