Ο Γιώργος Καββαθάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Βισαλτίας κ Μασλαρινό

Ο Γιώργος Καββαθάς επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Βισαλτίας Μασλαρινό Αθανάσιο

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, στο πλαίσιο περιοδείας του στην Π.Ε. Σερρών επισκέφτηκε την Νιγρίτα όπου συνάντησε το Δήμαρχο Βισαλτίας και συζήτησαν για θέματα “που άπτονται των ενδιαφερόντων των εκπροσώπων της Εστίασης και του τρόπου διαχείρισής τους από την Τοπική Αυτοδιοίκηση”. 

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο που αναφέρει:

Τον Δήμαρχο Βισαλτίας, Αθανάσιο Μασλαρινό επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 17 Μαΐου 2022, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς στο πλαίσιο περιοδείας του στην Π.Ε. Σερρών.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ συζήτησε με τον Δήμαρχο για ζητήματα που άπτονται των ενδιαφερόντων των εκπροσώπων της Εστίασης και του τρόπου διαχείρισής τους από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Μεταξύ άλλων ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επαναλειτουργία της ΟΕΒΕΣ Βισαλτίας.

​Καφέ Ουζερί
"Ο Λεωνίδας"
Νιγρίτα - Σερρών
6977453413 - 2322023744

Τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΒΕ συνόδευαν ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σερρών, Σωτήρης Κοτσαμπάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης Ν. Σερρών, Μπάμπης Τσιλιακούδης και τον Β’ Αντιπρόεδρος, Γιάννης Κουβαλάκης και επαγγελματίες
στον χώρο της Εστίασης που δραστηριοποιούνται στη Νιγρίτα.

Οι δύο άντρες αντάλλαξαν δώρα, με τον κ. Καββαθά να χαρίζει το έμβλημα της Γενικής Συνομοσπονδίας και τον κ. Μασλαρινό το λεύκωμα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας, «Ναός περίβλεπτος», που εκδόθηκε με την στήριξη του Δήμου Βισαλτίας.

Snack Bar - Ψητοπωλείο
 “ο ΤΟΛΗΣ”
Νιγρίτα-Τηλεπαραγγελίες
6989447710 & 2322770770

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ δήλωσε:
«Επισκεφθήκαμε σήμερα έναν δραστήριο Δήμαρχο. Όπως με ενημέρωσαν οι επαγγελματίες της περιοχής βρίσκεται κοντά τους και τους στήριζει. Μάλιστα θα ξεκινήσουμε και μια
συνεργασία με τον Δήμο και την ΓΣΕΒΕΕ σε επίπεδο δράσεων και ενημερωτικών εκδηλώσεων».

Νέα παράταση _ Ο Δήμαρχος Βισαλτίας _ Μνημόσυνο για τα θύματα _ Παράταση θητείας αντιδηµάρχων Βισαλτίας Νέοι καιΟ δήμαρχος Βισαλτίας από την πλευρά του δήλωσε:
«Είναι τιμή μας να υποδεχόμαστε σήμερα τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά. Οι επαγγελματίες αποτελούν μια ζωντανή ομάδα στην κοινωνία και στον δήμο μας. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουμε πολλούς νέους επαγγελματίες στην περιοχή μας και η συνεργασία μας είναι άριστη. Η Ομοσπονδία Βισαλτίας έχει δυστυχώς αδρανήσει και όπως συζητήσαμε θα βοηθήσουμε και εμείς στο να λειτουργήσει και πάλι και να υπάρχει εκπροσώπηση της περιοχής μας στα ανώτερα όργανα των επαγγελματιών.»

X. Panseraikos

www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός