ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαράταση στην κοινωφελή σε δήμους και περιφέρειες

Παράταση στην κοινωφελή σε δήμους και περιφέρειες

Παράταση στην κοινωφελή σε δήμους και περιφέρειες

Συνέχεια στο χθεσινό άρθρο “Δόθηκε η παράταση στα οχτάμηνα” σας μεταφέρουμε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της κοινωφελούς. 

Την παράταση στο τρέχον Πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας ανακοίνωσε χθες το πρωί ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.

Ο υπουργός αφού έκανε αναφορά στη μη εξάντληση του προϋπολογισμού του Προγράμματος, τόνισε επακριβώς: «Θέλω να κάνω μία ανακοίνωση, θα δοθεί 4μηνη παράταση στην Κοινωφελή Εργασία, κι αυτό είναι επίσημο». Τα προηγούμενα ανέφερε ο υπουργός μιλώντας το πρωί του Σαββάτου, στην πρωινή εκπομπή «καλημέρα» του ΣΚΑΪ.

Η Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατάρτισε το πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων», η οποία ως προς το συγχρηματοδοτούμενο σκέλος της εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ως προς το σκέλος που χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους εντάσσεται στην υποπαρ. ΙΔ.1 της παρ. ΙΔ του άρθρου πρώτου του ν. 4152/2013 όπως ισχύει».

Η δράση της απασχόλησης, κατά το συγχρηματοδοτούμενο οκτάμηνης διάρκειας σκέλος της, απευθύνθηκε σε όλους τους Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων, εκτός από τους Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων που υπάγονται στις Περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση δεν είχαν σε αυτό το κοινωφελές πρόγραμμα οι ωφελούμενοι που συμμετείχαν στις υπ’ αρ. 9/2017, 16/2017, 4/2018, 8/2018, 10/2018, 3/2019 και 4/2020 Δημόσιες Προσκλήσεις του ΟΑΕΔ.

Κλείνοντας το άρθρο “Παράταση στην κοινωφελή σε δήμους και περιφέρειες” να τονίσουμε πως εναγωνίως οι 25.000 εργαζόμενοι σε δήμους και περιφέρειες πριν από τα Χριστούγεννα ακόμη περίμεναν την πολυπόθητη ανακοίνωση από το υπουργείο για την παράταση στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας.

G. Panseraikos
G. Panseraikoshttps://panseraikos.gr/
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα νέο ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
- Advertisment -

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

2η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 30 Μαρτίου, 2024 15:00
1η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 16 Μαρτίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα