ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠαρουσίαση της αρχαιολογικής έρευνας στην Τερπνή 2η χρονιά

Παρουσίαση της αρχαιολογικής έρευνας στην Τερπνή 2η χρονιά

Παρουσίαση της δεύτερης χρονιάς του προγράμματος αρχαιολογικής έρευνας στην Τερπνή του Δήμου Βισαλτίας

Δελτίο τύπου Δήμου Βισαλτίας (Νιγρίτα 2 Οκτωβρίου 2023)

Τα αποτελέσματα της δεύτερης χρονιάς του προγράμματος αρχαιολογικής έρευνας στην αρχαία πόλη της Τερπνής, (θέση Παλαιόκαστρο) Δήμου Βισαλτίας, θα παρουσιαστούν από τη διεθνή ομάδα ερευνητών και φοιτητών από την Ελλάδα και τη Γαλλία, αύριο Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, στις 20:30, στην αίθουσα «Αθανάσιος Κασιακόγιας» του Δημαρχιακού Μεγάρου στη Νιγρίτα.

Η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών Δρ. Δημητρία Μαλαμίδου, και η Δρ. Laurianne Martinez-Sève, Διευθύντρια Σπουδών της Γαλλικής Σχολής Αθηνών, με την ομάδα τους, θα χαρούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να συζητήσουν μαζί σας για το έργο τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η έρευνα είναι συνεργασία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Σερρών με την Γαλλική Σχολή Αθηνών, με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Βισαλτίας. Πρόκειται για πενταετές πρόγραμμα (2022 – 2026), εγκεκριμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Συνέχεια στο άρθρο “Παρουσίαση της δεύτερης χρονιάς του προγράμματος αρχαιολογικής έρευνας στην Τερπνή” με την παρουσίαση της πρώτης έρευνας, που έγινε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στο δημοτικό μέγαρο της Νιγρίτας.

Σε μια υπέροχη εκδήλωση στην αίθουσα Αθανάσιος Κασακόγιας στο δημαρχείο Νιγρίτας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με την παρουσία πλήθους κόσμου, όπου παρουσιάστηκαν τα νέα ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου Τερπνής.
Στην έναρξη της παρουσίασης χαιρέτισαν …. περισσότερα στο blogspot “ΤΕΡΠΝΗ ΣΕΡΡΩΝ“.

Περισσότερα για τον αρχαιολογικό χώρος Τερπνής, στο λόφο «Παλαιόκαστρο» περιοχής Αγ. Μανδηλίου, θα βρείτε ΕΔΩ.

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα