ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΠρώτος στις Σέρρες σε κατ οίκον εμβολιασμούς ο Δήμος Βισαλτίας

Πρώτος στις Σέρρες σε κατ οίκον εμβολιασμούς ο Δήμος Βισαλτίας

Πρώτος στις Σέρρες σε κατ οίκον εμβολιασμούς ο Δήμος Βισαλτίας

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Βισαλτίας ο τοπικός Δήμος κατατάσεται πρώτος στις Σέρρες σε κατ οίκον εμβολιασμούς και όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος υποδομών και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Θ. Βαδικόλιας: «Ο Δήμος Βισαλτίας με όλες τις δυνάμεις του συμβάλει στο μεγάλο αυτό εθνικό στοίχημα που λέγεται «Ελευθερία»

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου που αναφέρει:

Πρώτος στον Νομό σε κατ οίκον εμβολιασμούς κατατάσσεται ο Δήμος Βισαλτίας με τον αριθμό των συνδημοτών μας που εμβολιάστηκαν να φτάνει περίπου τους 100.

Ο Δήμος Βισαλτίας συμμετέχει στο εμβολιαστικό πρόγραμμα κατ’ οίκον για άτομα με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα, καθώς και άτομα μη δυνάμενα να μετακινηθούν στα λειτουργούντα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Σερρών.

Υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των ανθρώπων της 4ης Υ.ΠΕ., σε συνεργασία με τα Κέντρα Υγείας Νιγρίτας και Μαυροθάλασσας και τον Διευθυντή του Κ.Υ. Νιγρίτας κ. Δημήτρη Χατζηκακό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, βοηθούμενο από στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Βισαλτίας, ο οποίος παρέχει και το όχημα μετακίνησης της ομάδας, πραγματοποίησε περίπου 100 κατ’ οίκον εμβολιασμούς.

Πρώτος στις Σέρρες _ Τι ισχύει από σήμερα _ Διευκρινήσεις για βαθύ κόκκινο _ Αίτημα κήρυξης _προστασια_Οδηγίες αυτοπροστασίαςΜε δήλωσή του ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας, Θεόδωρος Βαδικόλιας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του και υπογραμμίζει την καθοριστική συμβολή των Κέντρων Υγείας και ιδιαιτέρως του Διευθυντή της Νιγρίτας κου Χατζηκακού, για την επιτυχή διεκπεραίωση του εμβολιαστικού προγράμματος κατ’ οίκον και σημειώνει: «Ο Δήμος Βισαλτίας με όλες τις δυνάμεις του συμβάλει στο μεγάλο αυτό εθνικό στοίχημα που λέγεται «Ελευθερία». Συμβάλουμε στον σημαντικό αυτό στόχο της πολιτείας για την μεγαλύτερη και όσο γίνεται πιο γρήγορη εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, μιας και αυτό είναι το ισχυρότερο όπλο μας στην απειλή του κορωνοϊού».

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα