ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΣυλλήψεις στις Σέρρες για καλλιέργεια κάνναβης και εξιχνιάσθηκαν κλοπές

Συλλήψεις στις Σέρρες για καλλιέργεια κάνναβης και εξιχνιάσθηκαν κλοπές

Συλλήψεις στις Σέρρες για καλλιέργεια κάνναβης και εξιχνιάσθηκαν κλοπές

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών εξιχνιάσθηκαν κλοπές που έγιναν από ημεδαπό και συνελήφθη ένα άτομο για καλλιέργεια κάνναβης.

Περισσότερα για τις συλλήψεις στις Σέρρες για καλλιέργεια κάνναβης και εξιχνιάσθηκαν κλοπές στα σχετικά δελτία τύπου του γραφείου ενημέρωσης δημοσιογράφων Κεντρικής Μακεδονίας της Ελληνικής Αστυνομίας (9 Σεπτεμβρίου 2021).

Α. Συνελήφθη στις 8 Σεπτεμβρίου 2021 το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, εντοπίσθηκε ο ημεδαπός σε αγροτική περιοχή, όπου καλλιεργούσε 19 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 340 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 11,2 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Β. Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, κλοπές από καταστήματα που έγιναν σε διάφορες περιοχές των Σερρών.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ημεδαπού άνδρα και δύο ανήλικων συνεργών του. Επιπλέον, στην δικογραφία περιλαμβάνονται δύο άγνωστες γυναίκες, επίσης συνεργοί του ημεδαπού.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ημεδαπός ενεργώντας κατά περίπτωση μόνος του ή με τους παραπάνω συνεργούς του, διέπραττε κλοπές κυρίως από καταστήματα με την μέθοδο της απασχόλησης ή εκμεταλλευόμενος την απουσία των παθόντων.

Όπως διαπιστώθηκε, από το Νοέμβριο του 2020 έως και τον Ιούλιο του 2021, διέπραξε 4 κλοπές από καταστήματα και 2 κλοπές από επιχείρηση και όχημα στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά, προϊόντα και άλλα αντικείμενα, με την λεία του να ξεπερνά τις 3.500 ευρώ. Επιπλέον, αφαίρεσε τραπεζικές κάρτες, τις οποίες χρησιμοποίησε πραγματοποιώντας ανέπαφες συναλλαγές, ενώ ενέχεται και σε μία απόπειρα κλοπής από επιχείρηση.

Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την εξακρίβωση των στοιχείων και των υπόλοιπων συνεργών του και της συμμετοχής τους σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
5η Αγωνιστική Play Out
Κυριακή 21 Απριλίου, 2024 15:00 location
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα