ΑρχικήLIFE HOTΣυνελήφθη γυναίκα για απόδραση από Αστυνομικό Τμήμα

Συνελήφθη γυναίκα για απόδραση από Αστυνομικό Τμήμα

Συνελήφθη γυναίκα για απόδραση από Αστυνομικό Τμήμα

Σύμφωνα με σημερινό δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη ημεδαπή γυναίκα στη Χαλκιδική για απόδραση από Αστυνομικό Τμήμα.

Περισσότερα στο σχετικό δελτίο που αναφέρει:

Συνελήφθη σήμερα (28 Μαρτίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, ημεδαπή γυναίκα που είχε αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, η παραπάνω ημεδαπή, κατά τη διάρκεια κράτησής της στο Αστυνομικό Τμήμα, απέδρασε προχθές (26 Μαρτίου) το βράδυ και υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων για τον άμεσο εντοπισμό της.

Μετά από επισταμένες έρευνες και ευρείες αναζητήσεις των αστυνομικών, εντοπίσθηκε σήμερα το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, ως επιβάτιδα σε λεωφορείο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι σε βάρος της ημεδαπής, από την 24η Μαρτίου 2023, είχε εκδοθεί ένταλμα προσωρινής κράτησης του Ανακριτή Χαλκιδικής, για υπόθεση διακεκριμένης κλοπής από κατάστημα σε περιοχή της Χαλκιδικής.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.
Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου.

Κλείνει το άρθρο “Συνελήφθη γυναίκα για απόδραση” με την ενημέρωση, σύμφωνα με άλλο δελτίο τύπου της ΕΛΑΣ, ότι η προαναφερόμενη γυναίκα, το μεσημέρι της 1ης Νοεμβρίου 2022, παραβίασε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας ημεδαπής σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε κοσμήματα αξίας περίπου 600.000 ευρώ και χρηματικό ποσό 350 ευρώ.

Την ίδια ημέρα, προσπάθησε να εισέλθει παράνομα στην οικία της ιδιοκτήτριας του παραπάνω κοσμηματοπωλείου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Όπως εξακριβώθηκε, την 17η Νοεμβρίου 2022, παραβίασε εκ νέου την ανωτέρω οικία, από όπου αφαίρεσε κοσμήματα και χρήματα, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ.
X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα
spot_img
spot_img

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα