ΑρχικήΑΡΧΙΚΗΦεστιβάλ παραδοσιακού τραγουδιού «Νίτσα Τσίτρα»

Φεστιβάλ παραδοσιακού τραγουδιού «Νίτσα Τσίτρα»

Φεστιβάλ παραδοσιακού τραγουδιού «Νίτσα Τσίτρα» στο Αηδονοχώρι Σερρών

Ο τοπικός Δήμος, με σημερινό (Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023) δελτίο τύπου ενημερώνει ότι:

Ο Δήμος Βισαλτίας και το ΔΗΚΚΠΠΠΑ σε συνεργασία με το Μουσικό Σχήμα «Επιμένουμε Παραδοσιακά», διοργανώνουν Φεστιβάλ Παραδοσιακού Τραγουδιού «Νίτσα Τσίτρα», στο Αηδονοχώρι, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη, η διάσωση του δημοτικού τραγουδιού και η προβολή της πλούσιας παράδοσης του τόπους μας.
Η επαφή των νέων με την παράδοση και την ιστορία και η διατήρηση της ταυτότητάς τους.

Στο 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Τραγουδιού «Νίτσα Τσίτρα» θα τραγουδήσουν οι:

Γούναρης Αστέριος, Καραγιώρας Κωνσταντίνος, Καράπαλης Χαράλαμπος, Καταρτζής Μίμης, Κουντουράς Άρης, Κουντουράς Νάσος, Σίσκος Θωμάς και Τσαλαπάτης Κωνσταντίνος.

Θα παίξουν οι μουσικοί: Γκουβέντας Κυριάκος-βιολί, Ανδρέογλου Αντώνης –κλαρίνο, Ζαρίμπας Παναγιώτης- ούτι, Φουρλάκης Τάσος-λαούτο, Κουλεντιανός Θανάσης –κανονάκι και Κοβούσογλου Γρηγόρης-κρουστά.

Θα συμμετέχουν με τα χορευτικά τους, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πνεύματος Σερρών και ο Σύλλογος Γυναικών Νιγρίτας «Η Γερακίνα».

X. Panseraikos
X. Panseraikoshttps://panseraikos.gr
www.panseraikos.gr me ena r όπως Γιάνης με ένα ν. Ένα ιστολόγιο στον αέρα που σκοπός του είναι ΟΧΙ να καλύψει το «κενό» αλλά να βάλει ένα λιθαράκι στην πολιτιστική, αθλητική, Life - Hot ενημέρωση. Τα πάντα για Sports, culture, Art, Life, Hot και πολλά άλλα. Σέρρες Μακεδονία Ελλάς Serres Makedonia Ellas GR panserraikos Πανσερραϊκός
Δημοφιλή άρθρα

Αγώνες Πανσερραϊκού SL1

7η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 11 Μαΐου, 2024 20:00
6η Αγωνιστική Play Out
Σάββατο 27 Απριλίου, 2024 20:00
Πρόγραμμα, αποτελέσματα & βαθμολογία ΕΔΩ.

Τελευταία άρθρα